Insidan ut, för dig som älskar katter

För några år sedan kom Pixar-filmen ”Inside out” (jag tror den helt enkelt hette ‘Insidan ut’ på svenska). I filmen gestaltar man huvudpersonens känslor som ett gäng animerade figurer. Förutom att filmen på sedvanligt Pixar-manér var otroligt fint och charmigt gjord kändes hela konceptet med att ”ha insidan på utsidan”- att det man känner och tycker om faktiskt ska få synas utåt – mitt i prick för mig.

Tassavtrycken i hjärtat får synas

Mina katter har en central plats i mitt hjärta, och om du hittat hit är chansen stor att du känner likadant! Katt-tröjor, smycken och andra ”katt-prylar” är dessutom ett roligt sätt att visa vad du gillar – och dessutom känna igen andra som gillar samma sak. När jag ser nån som har katt-tröja vet jag att vi har något viktigt gemensamt. Och om jag har lust att småprata lite kan det vara en väldigt bra ingång till ett trevligt samtal.

Ta en titt på nätet och du hittar det mesta för din katt. Det finns förstås också en massa saker för den som älskar exempelvis hästar eller hundar. Men det finns så mycket fint att välja på. Det kan också till exempel vara fråga om olika skjortor eller dynor med kattmotiv. En sak är i alla fall säker – Min insida får synas!